Stallis på Vift 


P.g.a. Covid-19 är denna grupp vilande.


Föreningens grupp för de medlemmar som vill besöka andra marknader men inte har eget tält att sova i. På några utvalda marknader bokas plats för ett par av föreningens botält i vilka medlemmar utan eget tält kan boka sovplats. Först till kvarn gäller och info om när det är dags att boka står i medlemsbrevet så håll utkik efter dom. Denna grupp har oftast gemensam matlagning, man hjälps åt med att resa/riva lägret mm.


Har man eget tält så kan man boka in sig själv på dessa marknader med önskemål att få stå tillsammans med föreningens tält. Huruvida det går eller inte är helt upp till marknadsarrangören, men man kan ju alltid vara delaktig i Stallislägret ändå. Äta tillsammans, hantverka och umgås i lägret osv.


Är du medlem men inte får ditt medlemsbrev? Maila din adress till kontakt@stallarholmensvikingar.se så ser vi till att det kommer.


Info om kommande aktiviteter i föreningen

Festival 2022 - Slöjdkvällar

Funktionär under festivalen?

Vill du hjälpa till som funktionär under festtivalen?

Maila oss dina uppgifter och vad du skulle vilja hjälpa till med, så ser vi till att rätt person får dessa.


projektledning@stallarholmensvikingar.se är adressen.


Våra stationer under festivalen är:

Öshalla (restaurang): både med och utan kassavana.

Mimer (fika): både med och utan kassavana.

Dinkelknuten (ekologiskt och allergivänligt fika)

Korvgrillen

Entre

Bågskytte

Barnbyn

Informationen

Städ dagtid


Passen är ca 2 timmar långa och vill du får du såklart skriva upp dig på olika stationer och valfritt antal pass.


Du har fri entre, får lunch de dagar du jobbar och kan låna kläder av föreningen vid behov. Till hösten bjuder vi våra funktionärer på ett tackgille.Stallarholmens vikingafestival


Helgen den 1-3 juli är det dags för en efterlängtad vikingafestival i Stallarholmen. Vi håller våra tummar och tår för att vi får genomföra denna och att den dumma pandemin inte ställer till det för oss igen.


Vill du anmäla ditt intresse att delta som säljare,  hantverkare eller boendeviking med eget tält så gör du det via den digitala anmälningsblankett som finns HÄR.


Anmälan är öppen men reservlista tillämpas.


Skulle vi behöva kompletterande information eller bilder så återkommer vi till er. Oavsett ny eller tidigare deltagare önskar vi en bra beskrivning av ert sortiment, hantverk m.m. Glöm inte att läsa regler och annan information innan ni skickar in er intresseanmälan.


Hoppas att vi ses till sommaren! :)

Hantverkstillfällen

Vill du umgås med goa vikingar, hantverka eller kanske bara ta en fika tillsammans? Kom och häng med oss!

Följande dagar öppnar vi Holmgård för slöjdsugna:


Onsdag 15 juni Slöjdkväll Tid: 18.30


Fler tillfällen kan dyka upp spontant och dessa komuniceras via vår Facebook. 


Medtag ditt hantverk, det du behöver för att hantverka och ett gott humör! Kaffe och te finns på plats. Vi bjuder på gofika för att fira att föreningen fyller 20 år i år!


Du som inte är medlem (än) är välkommen att delta vid två tillfällen för att prova på, innan du bestämt dig för att det är så skoj att du vill bli medlem och fortsätta! :)


I de fall som det blir ändrade tider/ inställt av en eller annan anledning så meddelas det på vår Facebook-sida.Festivalmöten

Kommande festivalmöten är bokade:


Tisdag 28 juni kl. 18.00 på festivalområdet (ej digitalt)